Our team

Our team

Onze REDKEN Educators verzorgen trainingen in de Exchange, op locatie of bij jou in de salon. Hun passie voor het vak, de uitstekende kennis en energieke manier van trainen zorgt ervoor dat de kennis die tijdens de trainingen aan bod komt, direct toepasbaar is in de praktijk. Zij bieden opleidingsplannen voor iedere medewerker en denken graag mee met de ontwikkeling van de salon en het team.

 

- pages/team/sandrine.jpg

Sandrine van den Berg
Education Manager REDKEN & Pureology
06-21811366

- pages/team/monique.jpg

Monique van den Bruele (regio zuid Nederland)
Senior Educator REDKEN & Pureology
06-25094402

- pages/team/joyce.jpg

Joyce Schoneveld (regio noord Nederland)
Educator REDKEN & Pureology
06-10981578

- pages/team/sandra.jpg

Sandra Versloot ( regio midden Nederland)
Educator REDKEN & Pureology
06-21811339

 

REDKEN ARTISTS TEAM

Ook dit jaar staan onze REDKEN Artists klaar om jou te voorzien van de nieuwste trends. U kunt trainingen volgen van onze Nederlandse REDKEN Artists of een training van een internationale REDKEN Artist. Iedere REDKEN Artist heeft zijn/haar eigen specialiteit en doet het op zijn/haar eigen manier met natuurlijk altijd een REDKEN touch! Maak kennis met onze REDKEN Artists en laat je inspireren tijdens één van hun trainingen.

Bert de Zeeuw

- pages/team/sandrine.jpg

Bert de Zeeuw is salon eigenaar van 2 salons, "People Behind The Mirror" & RE:M!X. Bert is een passioneerde kapper met een speciale voorliefde voor educatie. Dit is de reden geweest dat hij bijna 25 jaar geleden is begonnen als Artistiek trainer. 2 keer per jaar ontwikkeld Bert samen met zijn team zijn eigen collectie. Deze collecties zijn de inspiratie van zijn workshops, presentaties en shows. Bert heeft onder andere shows gegeven in Thailand, Maleisië, India ,Parijs en Amerika. Hij spreekt vloeiend Nederlands, Engels en Duits. Zijn werk is meerder malen genomineerd voor de Coiffure award en levert hem veel publicaties op in gerenommeerde vakbladen. Naast zijn trainingen in de Exchange, op locatie of in de salon is Bert tevens Chef de Cabine tijdens de fashion shows van ArtEZ in Nederland, waarbij hij met een groot backstage team het haar verzorgt voor maar liefst honderden modellen. Bert heeft veel te bieden, niet alleen vaktechnisch is hij heel sterk maar Bert deelt ook heel graag business tips voor een nog sterkere onderneming. Bert is een internationale REDKEN Artist een verzorgt naast trainingen in Nederland ook trainingen in de REDKEN Exchange in New York!

Peter Brouwer

- pages/team/sandrine.jpg

Peter is meer dan alleen een hairstylist. Met zijn 30 jaar ervaring in het vak creëert hij niet alleen kapsels, die modieus en draagbaar zijn maar ook kapsels die artistiek, edgy en gewaagd zijn. De passie voor zijn werk zie je terug in al zijn creaties, die hij zelf ontwikkelt en creëert. Om zelf gevoed te worden qua inspiratie volgt Peter regelmatig zelf trainingen in Nederland, maar ook in New York. In januari 2012 heeft Peter o.a. deel genomen aan het eerste Europese REDKEN Symposium in Berlijn en ook in 2014 het backstage team van International Artistic Director Kris Sorbie versterkt. Door zijn passie voor het trainen van hairstylisten staat Peter te popelen om alle geleerde technieken en hot tips met je te delen. Peter heeft zich gespecialiseerd in consultatie wat je terug ziet als onderdeel in zijn trainingen en dit jaar heeft hij zelfs een complete training gebaseerd op cliënt consultatie.

Pauline Anderson

- pages/team/sandrine.jpg

Pauline is gespecialiseerd in het geven van trainingen op het gebied van coaching, advies, begeleiding en leiding geven. Zij heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het kappersvak, waarbij ze zelf veel trainingen en cursussen heeft gevolgd, die betrekking hebben op het trainen van haarstylisten en het geven van management opleidingen. Naast alle Business gerelateerde trainingen heeft Pauline zich gespecialiseerd in het Principle Based trainen en heeft dit haar trainers hart nog harder laten kloppen. Onlangs heeft ze inspirerende trainingen gevolgd van succesvolle ondernemers in Las Vegas en Londen, die haar weer heel veel tools hebben gegeven, die ze graag met je wilt delen. Pauline wordt steeds vaker geboekt voor op maat gemaakte trainingen in de salon. Tijdens deze trainingen traint ze niet alleen medewerkers hoe belangrijk advies is, maar coacht ze ook trainers en eigenaren op gebied van feedback geven, leiding geven en salon understanding. Pauline is onze vast trainer voor het REDKEN Specialist program waarbij ze trainers opleidt die de salon voorzien van alle technische knowhow.

Johan van Hees

- pages/team/sandrine.jpg

Als saloneigenaar met 25 jaar ervaring en breed opgeleid, heeft Johan van Hees een sterke overtuiging in oplossend denken en problemen creatief oplossen. Met deze overtuiging heeft hij een succesvolle salon opgebouwd, die gerund wordt door Johan en zijn team. Johan is REDKEN Artist sinds 2006 en creëerde haarshows, werkte voor magazines en assisteerde bij verschillende REDKEN events zoals o.a. Amsterdam Fashion Week en REDKEN's 50th Anniversary show. Johan heeft ook deelgenomen aan en geassisteerd bij het eerste Europese REDKEN Symposium in Berlijn. Hij heeft onder andere samengewerkt met International Artistic Directors Chris Baran, Sam Villa en Kris Sorbie tijdens hun shows in Nederland. Johan is gespecialiseerd in design en weet zijn artistieke looks altijd te vertalen naar een draagbare versie voor de consument.

Eugène Romein

- pages/team/sandrine.jpg

Eugène Romein is zeer gepassioneerd als het gaat om haar. Zijn frisse en edgy kijk op mode maakt dat Eugène een eigen style heeft ontwikkeld wat vernieuwend en jong is. Zijn inspiratie haalt hij uit streetstyle, muziek en texturen. Als jonge kapper heeft Eugène meegewerkt aan verschillende grote shows waaronder ArtEZ, organiseert hij trainingen en ontwikkeld hij zijn eigen collecties. Naast zijn Artistieke werkzaamheden werkt Eugène in de salon waar hij kleur, lang haar en styling als specialisatie heeft.

Sissie Ploegmakers

- pages/team/sandrine.jpg

Sissie Ploegmaker is naast salon eigenaar, sinds 2017 REDKEN Artist. Sissie is gespecialiseerd in oa kleur, waar ook haar grote passie ligt. Haar jarenlange ervaring samen met haar creatieve geest maakt Sissie een echt kleur specialist. Haar inspiratie haalt zij uit videoclips, magazines en de natuur. Sissie heeft meerdere malen meegedaan aan fotowedstrijden zoals Coiffure Award. Sissie deelt graag haar kennis en inspiratie met je tijdens één van haar trainingen.