About REDKEN education

About REDKEN education

PRINCIPLE BASED EDUCATION

Bij REDKEN geloven we dat educatie er voor zorgt dat elke salon proffesional zich verder kan ontwikkelen en kan groeien in persoonlijke en technische skills. Dankzij deze skills zal je meer plezier hebben in het vak, kan je je onderscheiden als professional in jouw vakgebied en help je de doelen van de salon te realiseren. Deze duidelijke visie zie je terug in alles wat wij bij REDKEN doen en zal jou helpen jouw doelen te bereiken. Wij geloven dat educatie interactief, toegankelijk en leuk moet zijn! Onze unieke personal-based aanpak creƫert de ultieme ervaring en helpt elke salon professional te learn, earn & live better. Ontdek alle spannende, toegankelijke en inspirerende manieren waarop REDKEN educatie je helpt en je kennis laat vergroten!

OUR MISSION

REDKEN streeft ernaar om de professionele salon industrie te boosten. Ons doel is om salon professionals te ondersteunen met educatie tools, die je zal helpen je inkomen te verhogen. Door onze passie voor educatie, kunnen wij je helpen de salon te ontwikkelen in business, design & kleur kennis en persoonlijke ontwikkeling.

OUR VISION

Voor elke salon professional: LEARN BETTER, EARN BETTER AND LIVE BETTER.

OUR COMMITMENT

  • Persoonlijk benadering
  • Principle based content
  • Transformerende ervaring

PRINCIPLE-BASED EDUCATION

REDKEN educatie is gebasseerd op principles - principles die de fundering vormen voor onze programma's. Alle programma's zijn universeel, tijdloos en inspirerend. Je zal de "why" leren tijdens elk programma en meer zelfvertrouwen krijgen.

PERSONAL-BASED APPROACH

Wij geloven dat educatie interactief en leuk moet zijn om zoveel mogelijk kennis op te doen. Onze unieke manier van persoonlijke benadering zorgt ervoor dat je een totaal ervaring zult beleven die je nooit meer vergeet. Learn better, earn better and live better.

LEVEL 1, 2, 3, 4

Om aan te geven welke training het beste bij jouw niveau past, geeft REDKEN bij elke training aan voor welk niveau de training is. Dit gaat d.m.v. 'levels'.

LEVEL 1: Newcomer/ Refresh - REDKEN ERVARING VAN 0-2 JAAR
LEVEL 2: Advanced Trainings - REDKEN ERVARING VAN 2-4 JAAR
LEVEL 3: Expert Trainings - REDKEN ERVARING VAN 4+ JAAR
LEVEL 4: Salon Owner/Manager

SUBSIDIE

Werkgevers en werknemers kunnen opleidingssubsidie aanvragen bij het Brancheplatform Kappers. Hiervoor dienen de cursussen vakgericht/vaktechnisch van aard te zijn. Registratie op onze site zorgt ervoor dat u altijd een overzichtelijke administratie bij de hand heeft voor het aanvragen van deze opleidingssubsidie. Voor meer informatie verwijzen wij u naar www.brancheplatformkappers.nl.